Hyr vårt SWIT-täcke

Vill du boka vårt fantastiska SWIT-täcke? Vi hyr ut det per vecka eller enligt önskemål.

SWIT-täcket skapar elektromagnetiska signaler som observeras av kroppens neuroreceptorer- En nervcell eller neuron är en celltyp i nervsystemet som är ansvarig för mottagandet och överförandet av nervimpulser. Den kan betraktas som nervsystemets mest grundläggande enhet, även om neuron inte är den enda celltyp som finns i nervsystemet. Antalet neuron i hjärnan beräknas uppgå till ungefär 100 miljarder). Vitala funktioner mottas sedan genom hjärnan och anpassas till kroppen. Beroende på vilken impuls som krävs- skickad via SWIT-Täcket:

⭐️Aktivera/Activate- hjälper med uppvärmning innan träning/tävling för att förebygga skador, styvhet och muskelspänningar. (Kan användas innan dom andra programmen för att få ökad effekt)

⭐️Vitalisera/Vitalise- används som ett morgonprogram eller efter avkopplningsfasen, så väl som en passiv uppvärmning. Sätter igång blodcirkulationen.

⭐️Regenerera/Regenerate- lunchprogrammet för att stötta avslappning efter träning/tävling. Aktiverar lymfsystemet, avgiftningsprocessen och löser upp muskulaturen. (Återhämtning).

⭐️Lugn/Calm- programmet stöder den allmänna harmoniseringen. Använd för muskelavslappning och smärtlindring. (Innan träning).

⭐️Avkoppling/Relax- hjälper att nå den totala avkopplingen. Förbättrar sömnkvaliteten och stöder kroppens regenerering. (Stressade hästar) använda inte innan träning.

Många mål kan nås, oavsett om det gäller hästens koncentration före och/eller under tävling, avslappningen efter transport eller till och med för att aktivera din häst före ett dagligt träningspass. Viktiga funktioner som blodtryck, muskelton, andningsreglering samt förberedelse eller aktivering av hästens kropp kan utföras.

Kostnad 500 kr/vecka

Rulla till toppen