Det här är Team Björkelund

Hejsan, Fanny heter jag och har varit en del av Björkelunds redan från starten 2018!
Jag är tävlingsryttare i hoppning och har meriter upp till 1.45 på egen utbildad häst. För mig är det viktigaste att se personligheten i varje individ och lyfta fram det bästa hos varje häst.
Utöver mitt egna tävlande driver jag även eget där jag hjälper till med utbildning, försäljning och tävling av kunders hästar.
Alla mina hästar går på foder från RS Mustang – senior musli, wiromins mineraler, samt tillskott från Mustcare.
Jag är mycket glad över att få vara en del av Team Björkelund och både jag och hästarna är supernöjda med servicen och maten!


Manda heter jag , en tjej på 22 år som studerar till socionom. Jag har två hästar och om allt går bra,snart tre. Mitt ena sto är dräktig och beräknas föla i slutet av maj, vilket jag ser så mycket framemot! Det blir min första egna uppfödning e. Diero lux.
Aabra (som mamman heter) och jag tävlade upp till 125 innan en skada satte stopp.
Jag själv ville inte lägga ridningen på hyllan, utan köpte då mitt fuxsto Malva, hon kom till mig sommaren 2022, då 5 år gammal och väldigt grön. Idag har vi startat upp till 115 ihop. En väldigt försiktig häst med mycket kvaliteter, så vi skyndar långsamt. I år är målet att komma ut och starta lite 120-klasser.
Malva äter förutom MYCKET grovfoder kraftfoder från Hippo, RS Mustang och tillskott från NAF.
Allt köpt hos bästa foderleverantören i stan- Björkelund Foder & Strö som oxå hjälpt oss med att räkna foderstater till båda hästarna.


Rulla till toppen