Vi som driver Björkelund Foder & Strö heter Cilla och Thomas Nilsson.

Sommaren 2018 skulle vi beställa hem strö till oss själva och ringde till Elisabeth på RSMustang för att kolla priser på halmpellets. Av erfarenhet visste vi att RS hade fantastiskt bra kvalité på sina strösorter så valet föll såklart på dem!

Vi skulle ju bara beställa till oss själva men eftersom vi försökte beställa större mängd för att få bättre pris så råkade Cilla säga att vi säkert kan sälja lite av det till en kompis. Då frågade Elisabeth om vi inte skulle kunna sälja lite foder också.

Det var ju absolut inget vi hade planerat men vi tyckte det lät kul så veckan efter så kom det en efterlängtad lastbil med både strö och några pallar med blandade sorters foder.

Och på den vägen är det…Vi har utökat vårt sortiment med massor av tillskott samt foder från Hippo och Swedfed. Vi har även en del stalltillbehör samt häst & ryttarutrustning.

Cilla har hållit på med hästar hela livet och Thomas har drivit lantbruk så vår erfarenhet av djur och foder är stor. Vi vill såklart värna om det svenska jordbruket så därför håller vi oss gärna till svenska produkter så långt det går.

Vår gård ligger sydväst om Kalmar och där finns 2 hästar, ca 180 kor, kalvar och ungdjur.

2022 byggde vi ett nytt stall till korna. Där går de fritt och mjölkas av en robot.

Följ gärna våra verksamheter på Instagram och Facebook

Rulla till toppen